AMA RECAP : Capital Blockchain & BlackHole Protocol.

On 25th April , we had an AMA with BlackHole Protocol.we had with us :

  1. SAM BLACKHOLE.

INTRODUCTION

from Sam BlackHole:
I am the CMO of this great project i.e. BlackHole Protocol.
I am very happy to be a part of this Project. I have around 5 Years of Experience in the Blockchain Industry. I have completed many great projects, I have done ICO, IEO & most of the project is already MOON & tradable asset on different Exchanges. 🔥
I have a very deep connection with Crypto Jane & other Cryptocurrency Celebrities. I am also the owner of a Marketing Company in India & #USA.
My main competencies in digital marketing, social media marketing, and product advertising bring a lot of value to all our valuable clients all over the world. My team is full of young #entrepreneurs. We are committed to the success of every project we work on.

Q1.What is Blackhole protocol..? Can you explain in more details..?

ANS :
Introduction of #BlackHole #Protocol

BlackHole Protocol Is an approval-free decentralized & cross-chain burning protocol.

This cross-chain burning platform is based on the Ethereum network. If I explain you in more simple words, Any user or project governor could create a burning pool by holding BLACK permanently burn the old Token into a new Token, and gaining a new ecological vitality.
Blackhole protocol originates from Etherium network and gradually radiating to Polkadot, BSC, Heco, Sol, and eventually the whole blockchain world.

We are very confident about our success in the future because we have a business plan that can be foreseeably successful, whis recognizeddnize by the NGC Ventures and Crypto Times, Au21 Capital, Shinhan, and many big names in Crypto Industry.
And we have definite confidence on our technical support for the fact that our team is very strong with a deep connection with Bounce.finance, Helmet, ChainSwap, WeStarter, Anti-Matter, Gate.io & MXC Exchange.

Q2.Great, Could You Give us Some info On The $Black Token?

ANS :
Sure, here is the Tokenomics as well as Total Supply of the #BLACK Token.

Total Supply of Black = 100M

We have 4 Rounds 👇

Seed round(5Mil tokens/5%/$0.025) = $125k raised

Ambassador Investment(10Mil tokens/10%/$0.0333) = $333k raised

IDO Round 1($0.05) = $50k

IDO Round 2 ($0.05) = $50k

Q3.What Are The Distinguished Advantages of Blackhole protocol Compared To other Similar Projects?

ANS :
The advantages of BLACK HOLE PROTOCL — -

1) All of the below platform are strategic cooperation partner with BlackHole, — Helmet, Westarter, Bounce.finance & ChainSwap.

2)Operation plan:
Seed Round→ Ambassador Investment Round→IDO R1&R2→LBP

3) All of the token in the private equity and IDO stage will be released based on the releasing rules after LBP.

4) After LBP, we will provide liquidity on #Uniswap, Pancake and Mdex. (For the reason that IDO、IIO、LBP are on different chains)

Q4.Do you plan to expand the listing of your token on different exchanges with less fees ?

ANS :
Yes ofcourse, we know that ETH fees are soaring high these past few days, so Our team decided to list it on Pancakeswap, Mdex
and for CEX we have gate and MXC who also our investors. 🔥🔥
Blackhole protocol is an approval-free cross-chain burning platform based on Ethereum network. Any user or project governor could create a burning pool by holding BLACK and old token LP to permanently burn the old Token into a new Token, thus gaining ecological vitality.

Blackhole protocol originates from Ethereum network and gradually spread to Polkadot, BSC, Heco, SOL and eventually the whole blockchain world.Any user or project governor could create a burning pool by holding BLACK and old token LP to permanently burn the old Token into a new Token

Also you can see our tokenomics and our concept below!!

LIVE AMA QUESTIONS.

Q1. from Dada4
A big problem for a lot of Defi projects seems to be that when farming starts, the price goes down because people unload to put liquidity into the farm. Will there be an incentive to hold and not just farm and dump?

ANS :
Black Token is a special burning economic system that follows the geometrical progressio convergence model, in which all of Black Token will undergo “deflationary cycle”. After 15 deflationary cycles, the tokens will be left less than 5%, and the value of the token will increase infinitely with the “deflationary cycle”.

Q2. from Shihad K
I saw that the total supply of $BLACK is 100M,IDO price is 0.05 USDT,the Initial market cap of $BLACK is $5,000,000. How does project increase token’s value, liquidity & utility?Do you have token burn to control the $token circulation & providing greater incentives to investor?

ANS :
Yes, BlackHole Protocol is a cross-chain burning Protocol, an innovator of the perpetual deflationary blockchain ecosystem.

Yes, Blackhole is a burning mechanism, so we will also burn some supply to attract investors & traders. We will made the official announcement about this event. So, Please join our Twitter channel for the latest announcement. 🔥

https://twitter.com/BlackHoleBurn?s=09

Q3. from Undar Tika🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿
We all know that the Ethereum Network has many problems: scalability issues, high gas fees, slow speeds, and many more. So,
Why did you choose to build your token on ERC-20 blockchain ecosystem? Why not build it on some scalable blockchain instead as Ethereum?

ANS :
We are excited to announce that BlackHole Protocol, a cross-chain burning protocol, and ChainSwap, a cross-chain bridge, have entered into a strategic partnership.
BlackHole Protocol uses ChainSwap technology to bridge its platform governance token BLACK between ETH, BSC and HECO, allowing users to quickly and easily bridge BLACK to ETH, BSC and HECO.

Q4. from ( ≧ Д ≦) JENSQ(✿☯️.☯️) (ω) ~♪
Can you tell in short about BlackHole Protocol Global Ambassador Recruitment Plan.and can anyone in the world participate in this recruitement ?

ANS :
We just finished BlackHole Protocol Global Ambassador Recruitment Plan

For more information, Please check the below link —
https://blackholeprotocol.medium.com/blackhole-protocol-global-ambassador-recruitment-plan-7602eb8da312

Q5. from Farhan Ahamed
Too many projects promise magic but never release any working product or prove any revenue, Within a short/long time of release. Is your project also like this? If not can u tell us, What makes your project different from other projects?

ANS :
Our Future & Strategic Plan to deliver the sucess to the #BLACKHOLE Protocol

We already set -up each & everything -

WeStarter-

We are announcing that WeStarter will launch BlackHole Protocol on April 28th at 20:00 SGT. Please check the below link for more information -

https://westarter.medium.com/westarter-will-launch-blackhole-protocol-black-on-april-28th-at-20-00-sgt-whitelist-is-open-now-bc4884d9f8cd

MXC Exchange -

The 28th Session of the M-Day Program is happening soon. M-Day Program is a series of activities held on MXC Exchange for mainstream crypto traders/holders to participate in to enjoy discounted prices on project tokens. The project for this upcoming M-Day is BLACK.

Please check the below link for MXC Exchange —
https://support.mxc-exchange.com/hc/en-001/articles/360060361991

Gate.io

Gate.io has launched Startup, a platform that aims to provide users with access to innovative and advanced projects. Traders now have more opportunities to make an initial investment.
Gate.io Startup will launch its next project with BlackHole Protocol on April 28th, 2021 at 04:00 AM(UTC).

Gate.io StartUp Link — https://www.gate.io/en/article/20471

Q6. from Undar Tika🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿
What’s the uniqueness of your project that can not be found in other project that’s been released so far? And how the demand of the token will increase in the future? or what steps would you take to
increase the demand?

ANS :
Blackhole protocol is an approval-free cross-chain burning platform based on Ethereum network. Any user or project governor could create a burning pool by holding BLACK and old token LP to permanently burn the old Token into a new Token, thus gaining ecological vitality.
Blackhole protocol originates from Ethereum network and gradually spread to Polkadot, BSC, Heco, SOL and eventually the whole blockchain world.Any user or project governor could create a burning pool by holding BLACK and old token LP to permanently burn the old Token into a new Token

Q7. from Kormu Nh]
While you build your project.. do you take into account community feedbacks and demands?What’s role play community on Your project?

ANS :
Ofcourse we are! Our Community serves as our best asset, we do not look at our community as investors, but rather we are aiming to build strong bond with them, and continue building the project with the communities help! to make it short, Our community is our Fuel that will take us to to success and burn the cryptoworld! :)

Q8. from First🌴 Winner🌻
Only getting users, holders etc is not everything. In my opinion, a project needs to deal with solving a real world issue or problem What is the problem that your project primarily focuses on?

ANS :
With the rapid expansion of Defi ecosystem, considerable traffic and users has flood in. In parallel with the DeFi boom, more eco-tokens are accumulating on-chain, with new mainchain ecosystems and loads of application emerging. Such situation means that tokens are continuously issued and glutted in the defi world, overwhelm the capacity of the Defi world. Correspondingly, the blockchain world could use the recast to burn and rebirth these materials, bringing surging drive to the originally overloaded ecology.

Q9. from ∆~•••••••••••••••LittleSoul•••••••••••~∆
In which regions of the world could you consider that your project succeeding? and what are your plans to spread the awarness of your proyect in proyects were the english is not commonly spoken? in regions like Latinoamerica, Africa, Asia.

ANS :

Blackhole Protocol is happy and proud to announce our Global AMA Campaign!

Operation Icebreaker

Please take a look on the dates, we are looking forward for your participation! Great Prizes awaits you! Smiling face with 3 hearts

Blackhole Team is ready to unveil itself to the world!

CONCLUSION.

FOLLOW CAPITAL BLOCKCHAIN

☑️ Join Group — @BlackholeProtocolOfficial
☑️ Join Channel — @BlackholeProtocolAnnouncement
🔊Our Announcement — Channel (http://t.me/CapitalblockchainCh)

📚You Can Find BlackHole protocol All The information You need 👇

👉 — 🐳 Twitter (https://twitter.com/blackholeburn?s=11)
👉 — 🌍 Website (https://www.blackhole.black/)
👉 — 📑 Medium (https://blackholeprotocol.medium.com/)

Medium (https://medium.com/@capitalblockchainx)
by:-SB (@SBrock96)

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Capital Blockchain

CapitalBlockchain Crypto Community - Mission Sharing Knowledge and opportunities about Cryptocurrency and Blockchain, Connect The Community with Quality project